Opende

Het grote voordeel van een nieuwbouwwoning is dat u alle ruimte heeft om uw woonwensen uit te laten komen. En wanneer dat ook nog eens mogelijk is in Opende, één van de meest populaire dorpen op de grens van Friesland en Groningen, is daarmee voor velen de eerste wens al uitgekomen. Notebomers Bouwgroep realiseert hier een aantal aantrekkelijk geprijsde eengezinswoningen met een architectuur die goed past bij de omgeving.

De omschrijving

In het Fries-Groningse grensdorp Opende bouwt Notebomers Bouwgroep uit Lutjegast een aantal aantrekkelijk geprijsde woningen. De woningen zijn verrassend ruim en beschikken over een drietal slaapkamers op de eerste verdieping en over een vaste trap naar de tweede verdieping, waar eventueel een vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden. De woningen worden duurzaam gebouwd en zijn onderhoudsarm en zeer energiezuinig. Zo zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming.

Lees meer

De omgeving

Opende is een levendig en actief dorp. Het is gelegen tussen Groningen en Leeuwarden, op slechts 7 autominuten van de A7. Deze ligging, gecombineerd met de mooie natuur en de verschillende recreatieve voorzieningen, maken Opende tot een aantrekkelijke leefomgeving voor jong en oud. Met name recreatieplas “Strandheem” is een absolute aanrader. Het dorp beschikt over een supermarkt, een sporthal, een uitgebreid sportcomplex en een theater.

Meer over de omgeving